Paardrijden !! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Danielle - WaarBenJij.nu Paardrijden !! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Danielle - WaarBenJij.nu

Paardrijden !!

Blijf op de hoogte en volg Danielle

16 December 2005 | Nederland, Amsterdam

Vandaag hebben we heerlijk paardgereden.
Marciano had het nog nooit gedaan en vond het allemaal maar spannend, maar het ging hartstikke goed! Was erg leuk om met zn tweeen te doen en we hebben lekker veel foto's kunnen maken. Helaas wilde Marciano's paard nooit naast de mijne stilstaan hahaha!

Na het paardrijden zijn we nog even de omgeving gaan verkennen. We zijn naar een oud hotel geweest dat door een orkaan helemaal verwoest was. Het lag er nog net zo bij als toen, zelfs de brandkast stond er nog in! Was wel indrukwekkend om te zien, zelfs na 10 jaar voel je nog de angst die de mensen moeten hebben gehad, je ziet de verwoestingen die de wind en het water hebben achtergelaten en het is niet moeilijk om je voor te stellen wat het geweest moet zijn om daar te zitten met die storm.

• 01 Juni 2006 - 21:51

Willem:

nou marciano je lijkt wel een cowboy daar op dat paard maar toch leuk he nu kun je daar ook over meepraten hoe dat voelt op zo n rug van die oudeknol maar toch ook fijn dat je er weer bent hoor.

• 02 Juni 2006 - 15:48

Shaki & The Choco Fabriek:P:

gehehee daan niet zo trekken aan dat arme beest hihihi. weetje dat ik sinds hier terug ben niet eens ben gaan paardrijden en dat is ook nog mn passie.maar je weet he no own car no glory lol
    kussies

en pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kom hier heen