Werkdag
Blijf op de hoogte en volg Danielle
20 Augustus 2005 | Nederland, Amsterdam
De eerste keer sinds ik hier ben dat het echt slecht weer is. Vannacht hoorden we een keiharde knal opeens......Anastasia en ik zaten beide rechtop in bed zo hard was die knal! Nou een onweer en bliksem zo erg heb je het in Nederland niet. Vanmorgen was het weer nog niet opgeklaard en het ziet er naaruit dat het vandaag niet verbeterd.
Vanavond hebben we ons personeelsfeestje. Jessica en ik hadden ons best gedaan om iets te organiseren zodat we de mensen van housekeeping, maintenance en office samen zouden brengen en lekker een gezellige avond te hebben met eten en drinken. Emil zou betalen en die wilde dan naar Pineapple Pete's gaan. Alles goed en wel en iedereen kon dus het leek wel een succes te worden. Nu blijkt dat een paar mensen niet kunnen of willen en is de groep gehalveerd! Echt, de mensen hier zijn wel vreemd hoor, zelfs als het gratis is doen ze moeilijk!
Maar goed, dat mag de pret niet drukken he!
Oke, ik ga weer verder met mn werk op de office.
Dikke kus!!!!!!!!!
20 Augustus 2005 - 15:35
Papa:
Hallo Lieverd,
Ja dat is jammer bij een stage, dat je ook nog moet werken.
Blijven nog steeds genoeg mooie dagen over om leuke dingen te doen toch.
Ik heb je foto's van het strand ontvangen en opgeslagen, veel plezier gehad die dag zie ik wel.
Ook al geparasaild, of is dat er niet van gekomen.?
Doe Anastasia en de andere meiden de groeten van mij en tot gauw.
Liefs en kussen Papa -
20 Augustus 2005 - 18:20
Yvonne:
Hey Daniëlle!
Ik heb je site nog niet helemaal bekeken maar wat ik tot nu toe heb gezien, maakt mij wel een beetje jaloers. Met die dolfijnen vind ik helemaal te gek! Wat een ervaring, om nooit meer te vergeten...
Heb je moeder en MArciano net nog even gesproken, hadden lekker ff iets te eten gehaald bij 'onze buren'.
Nou, tot een volgende keer maar weer. Vele kusjes van ons allen hiero uit weer eens een bewolkt Twente:(
Salut
Yvonne -
21 Augustus 2005 - 19:37
Oompie En Mama:
toch wel leuk feestje gehad, hoop ik? Wat dat slechte weer betreft wij hebben haast niet anders, nou ja.Dus ben je toch wel een bofferd. Dikke kus en nuffel van ons XXXXXX -
22 Augustus 2005 - 07:01
Pris:
Hahahahaha,
Ik herken dat bij mezelf. Dat 'geen zin hebben om te socialiseren met de mensen van het werk.'
Ik bedoel je ziet die mensen al 'most of the day'.. dan moet je ook nog gaan borrelen met ze.. hmmfff :P
Ik snap wel dat jij het raar vindt hoor gekkie.
Nederlanders zijn ook grappig wat dat betreft ==> Gratis?? JA IK BEN ER! hehehhe
Genietze.. en tot jouw volgende bericht.. DOEEEIII