Anastasia's Arrival
Blijf op de hoogte en volg Danielle
16 Augustus 2005 | Nederland, Amsterdam
Maar goed, Shakira komt me ophalen en dan gaan we samen Anastasia ophalen van het vliegveld.
Ik had nog wat strandfoto's die ik wilde plaatsen maar ik moet hier eerst mn account opwaarden want ik mag maar 10 foto's plaatsen en voor meer foto's moet je bijbetalen (wil iemand een donatie doen toevallig?:-))
Oja, over de muggen en andere steekbeesten hier....
Dacht ik net van de bulten af te zijn, ben ik weer helemaal lekgestoken door die irritante no-see-ums oftewel sandflies.
Dat zijn van die hele kleine vlo-achtige beestjes met vleugels die het zelfs voor elkaar krijgen om in je bikini te komen en je dus op hele vreemde plekken te steken!
Nou, ik word er in elk geval niet goed van want nu lijkt ik weer op een bepokt kind (althans mn benen en armen dan)
Alhoewel ik niet zoveel in de zon lig, ben ik inmiddels toch al aardig bijgekleurd...wel aardig zo'n "oma-onderbroek" die zich begint af te tekenen op mn billen hahahaha
En nee.....ik ga zeker niet in string rondlopen, daarvan heb ik nu al genoeg engs gezien bij Orient Beach!
Gisteren zijn Shakira en ik nog bij de KFC geweest....
We hadden niks te doen dus zijn we daar even wat gaan eten. Ik had popcorn chicken en mash potatoes.....damn dat moeten ze ook eens in Nederland introduceren inclusief de bijbehorende prijzen want alles is hier veel goedkoper bij de KFC!
Op de terugweg naar huis hebben we nog bijna een krab overreden. Die probeerde even de weg over te steken. We gingen dus uitstappen om dat beest eens op de foto te zetten, maar hij raakte helemaal in paniek en rende met zn ene schaar in de lucht keihard tegen een muur aan...wij lagen natuurlijk in een deuk.
De krab staat wel op de foto, maar je ziet m bijna niet omdat zn schild dezelfde kleur heeft als het asfalt hier. We hadden bedacht dan we ook wel een voor en na foto hadden kunnen maken.
Voor: krab met z'n ene schaar in de lucht, vechtend tegen de auto
Na: krab met z'n ene schaar in de lucht, gecrusht door autoband
Heheheh, ja we zijn heeeeeel gemeen 8)
Morgen wordt ook een leuke dag trouwens.
Shakira komt mij en Anastasia ophalen voor een dagje strand. We hebben hier wat mensen ontmoet en een paar van die jongens werken bij Bikini Beach op Orient. Dat is een verhuur voor jetski's en ze doen ook parasailing. En dat mogen wij nu dus gratis doen! Hartstikke veel zin in natuurlijk! Shakira en ik hebben al een waterproof camera gekocht want we willen natuurlijk wel leuke foto's maken!
Na het strand gaan we terug naar Princess Heights om Jessica op te pikken die gewoon moet werken. Er komt ook nog een ander Nederlands meisje (Carlien) die ik hier ontmoet heb. We hebben gepland om samen wat te gaan eten ergens en daarna willen we naar Deuce Bigelow, European Gigolo. Het is ladiesnight in de bios en dus kunnen we voor 4 dollars each. Lekker goedkoop hahaha!
Na de bios gaan we door naar Bamboo Bernie's bij Maho waar het ook ladiesnight is dus dat betekent gratis drinken! Komt goed uit want we zijn allemaal student en dus altijd blut :)
Oke dat zover voor de plannen van morgen.
Ik wil trouwens nog even iedereen bedanken die wat in mn logboek zet! Echt leuk om jullie reacties te lezen!
Mama...lees je mail eens joh!
16 Augustus 2005 - 20:34
Papa:
Nou duurt nog wel even voor Anastasia arriveerd dus.
Hoop dat jullie een mooie dag hebben morgen en ook de rest van je tijd daar natuurlijk.
Wat betrefd die steekbeesten, ik hoop dat je ze allemaal hebt vernietigd als wij daar in September aankomen.
Anders word het lange broek en dikke trui.
Lijkt me ook niet ideaal daar in die hitte.
Dus doe je best.
Liefs en kussen Papa -
17 Augustus 2005 - 07:45
PRIS:
WAHAHAHAHAHAAHHAAH!!! Wat ben jij een gemeen zeg!! Die krab was hartstikke bang.. en jullie reden over hem heen!!!
wahahahaha..
Ik wacht nog steeds op een bericht van de notaris (sleuteloverdracht) het voelt als een eeuwigheid SJEESJ!!!
Dacht ik eindelijk wat te ontvangen van ze.. blijkt het een bevestigingsbrief te zijn AARGH hahaha!
Anyway, gisteren een zitbank gekocht en if i can say it myself.. IT LOOKS GOOODDDDDDD!! Dus je moet zekeeerrrr een weekendje bij me blijven.
Kunnen we lekker mijn nieuwe buren terroriseren!! hahahaha
Anyway, veel plezier daarzo.. en oja, hoe gaat 't met jouw ENGLISH???
Af en toe zijn die lokalen moeilijk te verstaan he??? wahahahahaha
Groetjes Pris -
18 Augustus 2005 - 11:40
Oompie En Mama:
ondertussen zal Anastatia er wel al zijn . Ik hoop dat jullie gisteren een leuke dag hebben gehad met het parasailen.(wil ik OOK11111)Kortom ik word erg druk daaro.Hoop gauw weer te lezen hoe het jullie is vergaan.
Liefs en kussen -
20 Augustus 2005 - 15:56
Gonda:
Geweldig dat je het zo fijn hebt. Met de dolfijnen dat was ook geweldig he.Ik heb bij mama de foto's gezien. Ben wel een beetje verdrietig dat we niet kunnen komen.Maar we hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft. Liefs Joop en Gonda. -
29 Augustus 2005 - 12:15
Moontjuh:
hey... ik hoef jou niet te vragen of het goed gaat...dat blijkt wel...
Ik ben wel een beetje jaloers hoor, lekker zwemmen met die dolfijnen (mijn lievelingsdieren). hahaha. vakantie is imiddels voorbij, en ben weer druk aan het werk in mijn laatste weekje voor dat school weer begint..blehhh. je hoort snel weer van me.. byebye..