B-day Cake!!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Danielle - WaarBenJij.nu B-day Cake!!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Danielle - WaarBenJij.nu

B-day Cake!!!

Blijf op de hoogte en volg Danielle

13 November 2005 | Nederland, Amsterdam

Ben ik weer!!!!

Gisteren na een lange dag op t werk (bijkomen van mijn verjaardagsparty op vrijdag)een laatste check in gedaan. Die mensen moesten helemaal op de 6de worden ingecheckt dus ik moest alle trappen op en weer down naar ons appartement.
Was ik net helemaal bezweet thuisgekomen, kijk ik uit het raam zie ik Chris aankomen met de auto!
Kaka was ook net onderweg naar huis en ze kwamen tegelijk bij de deur aan.

Doe ik de deur open, krijg ik een mega grote doos in mn neus geduwt!
"Hey girl...just passing by with my cousin to bring you your birthday present."
I'm like WHATTTTT?
Kaka kon niet wachten tot de doos open zou worden gemaakt, ze stond bijna letterlijk te springen van ongeduld.....

Ik open de doos:::::
This must be the biggest B-day cake I ever saw!! A huge cake with Happy Birtday Danielle written on it in yellow.
We stonden gewoon als kinderen te glunderen bij zo'n grote taart en speciaal voor mij gemaakt ook nog!

We hebben m aangesneden: "Damn girl you don't know how to cut a cake?" " Let me show you!"
Ja Nederlandse sukkelientje heeft nog nooit een cake aangesneden duhhh Ik bedoel in Nederland krijg je zulke taarten alleen als je gaat trouwen hoor hallo hahahah!
Allemaal een stukje gegetenen (mhhhh lekkerrrrr!!!) en toen zijn Chris en zn neefje weer weg gegaan!
Kaka en ik moesten gewoon nog een paar keer naar die taart kijken of ie wel echt zo groot en lekker was hahaha.

Zow, en nu mogen jullie van de overheerlijke foto's genieten en jaloers zijn:):)

Dikke Kus,
Daan

• 13 November 2005 - 14:15

Papa:

Geweldig meid zo'n mooie taart op je verjaardag.
    Erg lief van Chris.
    Geniet er maar lekker van.
    Ik krijg ook trek als ik er naar kijk.

Liefs en kusjes,
    Papa

• 13 November 2005 - 14:17

Anastasia:

Oh damn..idd..die cake ga ik nooit in me leven vergeten! Zo groot...zo lekker...zo sweet! Weet je hoe blij ik ben dat die zo groot is, ik kan er nog gewoon even van genieten! En ja Chris...als je strax in Nederland bent...dan weet je al wat er op je te wachten staat! EEN KEUKEN!
    Smile mon... :)

• 13 November 2005 - 14:29

Shakira:

hahaha lief van hem man
    heyyy en nog sneden jullie m, verkeerd aan. je moet eerst een rondje in t midden snijden hihi en dan aansnijden.:P
    hihi
    kussiesss
    shakira

• 13 November 2005 - 15:26

Aniek:

Aaah...die ziet erg echt lekker uit!! Ben jaloers...

• 13 November 2005 - 16:05

Oompie En Mama:

Yes, wat een supertaart en wat een verrassing!! Wat verschrikkelijk lief van Chris om dit voor je te maken.Lekker smullen en er niet ziek van worden. Liefs en dikke knuffel

• 15 November 2005 - 21:37

Papa:

Bedankt voor het mooie kaartje van Pinel met de bemoedegende tekst erop geschreven, heel lief van jou.
    Ik mis je ook verschrikkelijk en vind 7 weken toch nog behoorlijk lang.
    Zou graag nog even bij je zijn op dat wondermooie eiland.

Liefs en Kusjes,
    Papa

• 16 November 2005 - 12:41

Gonda:

Wat een heerlijke taart je zou er zo in bijten.
    Wie weet krijgen we er wel een als je weer thuis komt.
    Je had dus een gezellige verjaardag.Fijn hoor!!

Liefs Joop en Gonda