Weer HalloGeen
Blijf op de hoogte en volg Danielle
02 November 2005 | Nederland, Amsterdam
We waren na het werk moe en konden met AJ's truck boodschappen doen......
Toen we thuiskwamen hadden we dus geen zin meer om weg te gaan hahaha!
Geen Halloween dus voor ons op maandag.
Maar wel weer aanvulling voor de koelkast, wat hard nodig was!
Dinsdag hebben we lekker een beetje bij de pool geluierd en nog wat foto's gemaakt.
Nog maar 7 weekjes en dan zijn we alweer terug in Nederland joh! gaat echt wel snel.
Nog veel te doen voor het stageverslag en superdruk op het werk.
Ik ben nu bezig de puntjes op de I te zetten voor de sales folder en brochure voor de verkoop van Princess Heights Phase 2 en mijn project neemt ook veel tijd. Eindelijk begonnen ja, goed he? Vorige week groen licht gekregen van Emil dus nu moet ik alle zeilen bijzetten om het tijdig af te maken.
Tsjah al met al toch aardig druk. Meestal hebben we onder werktijd geen tijd voor stage gerelateerde dingen dus dat is best wel vervelend.
Maar ja, gewoon goed aanpakken :)
Ok, ik ga weer aan het werk!
Dikke kussen, ik mis jullie!!!!!!
05 November 2005 - 13:07
Gonda:
Jammer dat er niets te feesten viel,maar er zijn vast wel andere feestjes.
Sint Nikolaas vieren ze daar niet alleen Kerst maar dan ben je al weer thuis.Dan ben je weer in het koude kikkerland maar wel met Massiano toch ??
Dat is dan ook wel weer fijn. Nog veel plezier!!! Groetjes en liefs van Joop en Gonda. -
06 November 2005 - 11:23
Aniek:
Heeeey monstersss..
Geniet nog ff van de laatste paar weekjes! Voor je t weet is t weer voorbij! Dikke kus vanuit het koude (vannacht 4 graden,brrrr) Nederland!!