Chillen op Sint Maarten - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Danielle - WaarBenJij.nu Chillen op Sint Maarten - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Danielle - WaarBenJij.nu

Chillen op Sint Maarten

Blijf op de hoogte en volg Danielle

30 September 2005 | Nederland, Amsterdam

Ja mensen jullie lezen het goed, er wordt hier wat afgechillt....
Zelfs mama doet eraan mee :)

We zijn eergisteren met zn 4-en naar Mullet Beach geweest en hebben daar een beetje rondgesnorkeld met onze nieuwe snorkels....nadat we die eerst in het zwembad getest hadden.
Dat was op een dag dat ik moest werken en je kunt meteen zien wat voor resultaten dat opleverd! Papa als gabber, mama probeert de dolfijnen te imiteren (alvast een oefening voor volgende week dinsdag als we naar Anguilla gaan om met de dolfijnen te zwemmen), Lambert probeert zn porum te fotograferen, maar ja iedereen weet natuurlijk dat die gewoon niet te fotograferen is 8) en Anastasia had zo'n dorst dat ze probeerde het zwembad leeg te drinken via de snorkel.

Gisteren zijn we naar Pinel Island geweest met zn 5-en, echt geweldig, wat een paradijs.
We gingen er natuurlijk naartoe omdat we hadden gehoord dat je daar mooi kan snorkelen, wat ook zo was.
De twee heren fotografen proberen de vissen mooi in beeld te brengen, maar al hun ervaring te spijt, ik was het die wild op de knop drukkend de leukste visplaatsjes had gemaakt hahahaha!
Iedereen heeft het onwijs naar zn zin hier en ik geloof dat ze nog het liefst een week erbij aan hadden geplakt, maar goed, we hebben nog een week te gaan en het leukste moet nog komen! (dolfijnen)

Nou, ik hoop dat jullie genieten van de foto's!

Dikke kus en knuffels van ons hier in Sint Maarten!!!

ps. foto's uploaden lukt vandaag niet goed dus die volgen zsm

• 30 September 2005 - 15:22

Goorselui:

He gaaf hoor, die onderwaterfoto's.
    Jullie vermaken jullie daar dus wel. Nou hartstikke fijn.
    Liefs en groetjes uit Goor

• 30 September 2005 - 19:41

Gonda:

Fijn dat jullie het zo naar de zin hebben.Leuke onderwaterfoto's.Wachtmet smart op de volgende serie.
    Ik wilde jullie op het werk laten zien maar daar lukt het niet, terwijl ik er thuis ook via gewoon internet wel bij kan.Jammer
    iedereen is zo nieuwschierig. Veel plezier liefs van ons.

• 01 Oktober 2005 - 08:25

Yvonne:

Gaaf dat jullie het zo naar de zin hebben!! Wij genieten wel op een afstandje mee... trouwens die laatste foto... hij lijkt wel op die engerd uit Amsterdamned:(

Vanuit een herfstachtig Twente:(
    Salut